torsdag 25 februari 2010

Konstrunda






Nu är det full fart på snickrandet med foldern inför Konstrundan 2010. Ett spännande 10-årsjubileum står för dörren och detta sätter sin prägel på framsidan. Så här ser förslaget ut i nuläget.
.

Alla ni som besöker den här bloggen - passa på att lägga in ert besök på vår Konst-&Kulturrunda, Kristi himmelsfärds helg 2010 redan nu. Det är upplagt för spännande möten.
.

Vi håller vad vi lovar, Ombergsbygden gör resten och våren i maj är ju alltid ....!

måndag 15 februari 2010

Ateljé Bettina

Tre söndagar i rad har jag gått på krokikurs hos Elin Redin. Det var välbehövt och jätteroligt! Just nu under hela februari går min lille son Vilfred på kurs i Göteborg så varannan vecka är jag där! I morse åkte han iväg med pappa Martin och Rut och jag är själva hemma i Ödeshög. Nästa vecka åker jag och då får vi med oss morfar Yngve också ner till Götet. Målandet och tecknandet ligger lite på is men har ett litet projekt som jag ska börja skissa på och huvudperson kommer vara en liten spillkråka! KAN INTE BJUDA PÅ NÅGRA BILDER FÖR MIN DATOR ÄR PÅ VÄSTKUSTEN!!!!! kram!

lördag 13 februari 2010

Workshop och utställning i Mumbai
















Prince of Wales museum i Mumbai. Här var jag och Eva med på en utställning och workshop tillsammans med konstnärer från Sverige, Indien, Qatar, Saudi Arabien, Turkiet, Korea, Iran, Sri Lanka mfl.
Vi hade fler utställningar och workshops i Delhi och Chandigarh med barn och andra konstnärer. Temat var Wildlife heritage och arrangerades av Tellusart. Teckningar från Indien lägger jag ut på min hemsida www.morganjohansson.se