måndag 27 september 2010

Besök på Konstmässan i Kista


Morgan diskuterar konst med en besökare.

Vi var där, familjen Björkman, eller åtminstone delar av den, på konstmässan i Kista i helgen.
Det var skönt att bara få vara åskådare för en gångs skull. 190 bås besöktes och jag hittade flera vänner och en del spännande verk.
Två konstnärer från vår egen förening var representerade: Lasse Frisk och Morgan Johansson. Bra att vi syns och finns!

Det var varierat och trevligt alltihop. Tack för titten!


tisdag 21 september 2010

Affischen till Motala


Nu är affischen på gång för utställningen på Dubergska gården i Motala. Mattias har satt sista handen vid layouten och nu ska den tryckas (eller snarare skrivas ut på ett tryckeri). Se hur vi strålar ut från Omberg, ut mot Motala och världen. Kul va´.

fredag 17 september 2010

Höstutställning på Dubergska gården i Motala

Just nu planerar vi för fullt en gemensam utställning. 16 av våra medlemmar kommer att visa sin konst på Dubergska gården i Motala. Dubergska gården är ett gammalt blåmålat trähus som ligger mitt inne bland den mer moderna bostadsbebyggelsen i Motala. Alla är hjärtligt välkomna dit i oktober. Vernissage lördagen 9 oktober klockan 12.00 då Motalas nye kulturchef Lars Skoghäll inviger vår utställning som vi kallar Omkultur visar upp sig. Musikskolan kommer också dit och spelar.
Vi kommer sedan att ha öppet dagligen fram till 24 oktober.
Varje dag kommer någon av de medverkande konstnärerna vara på plats och berätta om utställningen och sin konst i samarbete med Folkuniversitetet i Motala.