onsdag 22 juni 2011


Så har tavlorna i årets lotteri hittat hem. Första vinsten kom till Linköping.
"jag brukar ju aldrig vinna" sa en glad 1a pristagare, Björn Nilsson.
Nytt för i år var att priserna hängde hemma hos konstnärerna under konstrundan. Det var roligt att höra alla kommentarer när våra besökare köpte lotter. !a pris i år var en ikon, "stora tystnadens ängel" av Rurik Bladh.
- Och är det en ikon, så är det. Så vår herre fick en del böner, till vem ikonen skulle tillfalla. Om det var med Guds hjälp eller bara turen, vågar jag inte ha teorier om, oavsett; grattis till Björn.

torsdag 16 juni 2011

"Frökapslar"

EFTERLYSNING

Du som köpte "Frökapslar" med ram, collografi, pris 2.500 kr på vår Konstrunda, vänligen kontakta mig. Irène Nordh.

fredag 10 juni 2011

Ulltårtetävling avgjordes under konstrundan


Nästan 600 personer var med och röstade i den roliga ulltårtetävlingen som Östergötlands ullspinneri ordnade under Konst runt Omberg. Publikens favorit blev ulltårtan ovan som "bakades" av Lars Rosengren, fotograf från Tjugby. Grattis Lars! Äran är din meddelar Ulla-Karin Hellsten från ullspinneriet.

torsdag 9 juni 2011

Konstrundelotteriet vinnare

Ni har väl inte missat att det är klart vilka som vunnit de 12 vinsterna i konstrundelotteriet? Hela listan hittar ni på Omkulturs hemsida. Klicka på Aktuellt eller Konstrunda och sedan vidare till lotteriet så ser ni resultatet.

onsdag 1 juni 2011

Hänger i bynn

Idag kl 10:36, vi hänger samlingsutställningen. Imorgon invigning.
På Musikskolan närmare bestämt, i Ödeshög. Det där vi hänger - Samlingsutställningen under Konst runt Omberg. Bara att strosa in imorgon efter/under invigningen och fyra dagar framåt, spana in vad vi pysslar med, planera sin runda. Här finns självklart foldrar med kartan, och information om varje deltagare, samt lotter att köpa i konstlotteriet. Välkommen!