torsdag 28 februari 2013

Långt borta och nära - utställning i Västervik

  
 
 
 
Långt borta och nära Här kommer tider för vår utställning. Det är Västerviks konstförening som har bjudit in oss, Morgan Johansson och Eva Vogel-Rödin, att visa våra bilder under mars månad.

Välkommen till Västerviks konsthall 2-17 mars.
Öppet vardagar 15.00-18.00. Lördag, söndag 12.00-15.00.
Vernissage lördag 2 mars 12.00-15.00 då vi är på plats tillsammans med våra bilder
Lokalen har vi bara sett som ritning så det ska bli spännande att se hur den ser ut i verkligheten och hur våra bilder kommer att bete sig i rummet

torsdag 21 februari 2013

Arbete pågår...


Vi är mitt i arbetet med att göra om Omkulturs hemsida just nu. Det kan innebära att sidan kanske inte kan hittas eller att den inte fungerar som den ska under en övergångsperiod. Om så är fallet, ska det förhoppningsvis allt fungera inom kort igen.

Vi ber om överseende!

söndag 17 februari 2013

2013 ÅRS KONSTRUNDA!


Varmt välkomna till Ombergsbygdens kulturarbetarförenings – Omkultur – årliga
konst- och kulturrunda under Kristi himmelsfärds helg 2013 i sköna maj månad.
Torsdag-söndag
9-12 maj 2013

Öppet alla fyra dagarna 11.00-17.00
Vi bjuder på spännande möten och rik kultur i en fantastisk natur. Det blir trettonde året nu, som vi öppnar våra ateljéer, verkstäder och gallerier samt inbjuder till flera andra arrangemang under hela fyra dagar.
Vi utlovar fest och upplevelser utöver det vanliga. Ombergsbygden öster om Vättern med Omberg, Tåkern, slätten, skogen och ljuset har alltid utövat en stark dragningskraft på människor. Här arbetar även idag påfallande många kulturarbetare som alla vill visa dig sina verk och berätta om sin verksamhet. Samtliga under konstrundan medverkande kulturarbetare är också medlemmar i föreningen.
Vi utlovar alla besökare rika upplevelser och sköna intryck. Planera redan nu din resa till vår konst- och kulturrunda i ett underbart landskap just när det är som allra vackrast. Ta gärna tillfället i akt att stanna några dagar. De flesta av bygdens näringsställen såsom vandrarhem, hotell och restauranger samarbetar dessutom med oss under dessa fyra dagar.

lördag 16 februari 2013

Utställning i Västervik










Välkommen till vår utställning i konsthallen, arrangerad av Västerviks konstförening,
2-17 mars. Ingång från Kvarngatan.
Morgan Johansson akvareller och Eva Vogel-Rödin broderier.

onsdag 13 februari 2013

Dagens skisser

Tecknade i linköping idag. Letar inte efter något speciellt utan motiven varierar. Varmast var det på café.
Morgan.