fredag 13 mars 2009

fågelholk för storebrorsamhället?

Kolla fågelholken. Fick just ett pressmeddelande från Elmias trädgårdsmässa (mässan för branschfolk). De har valt Årets trädgårdsprodukt och jag tycker det är en så rolig grej. En fågelholk med inbyggd webbkamera! Jag har inte kollat vad den kostar men jag hoppas att den är överkomlig i pris för en sån holk vill jag ha! Tänk vad roligt att få följa blåmesarnas pyssel i holken.

3 kommentarer:

  1. Hade nyss samtal med en av de fyra i den blivande juryn som skall bedöma inkomna fågelholksförslag under nämnda mässa. Det skall alltså bli en tävling om den mest kreativa fågelholken i landet. Personen ifråga bor i Ödeshögs skogsbygd, har redan glömt hans namn tyvärr. Så nära kan det vara ibland!

    SvaraRadera
  2. Elmia Garden, mässan i Jönköping där trädgårdsprodukterna presenterades var redan i höstas. Juryns beslut kom igår med pressmeddelandet så det du skriver om är nog något annat? På Elmiamässan var det inte bara fågelholkar som tävlade om bästa, utan olika saker för trädgården. Men visst är den rolig! Tänk om vi kunde ha en sån och koppla upp kameran direkt till bloggen!

    SvaraRadera
  3. Ja det jag syftar på är en mässa som är på gång i Stockholm till våren. Så kan det bli om man lägger sig i!

    Det där med fågelholkar att kunna "kika in" i är fantastiskt. På Naturum Omberg är det den populäraste anordningen. Däe kan man varje vår följa talgoxe/blåmes/svartvit flugsnappare.

    SvaraRadera